Doğanın Kalbinde, Lezzetlerin Dansı: L'SARANDA

Sakız Adası ve Çeşme Marina manzarasıyla havuz başında yer alan L’Saranda, eşsiz atmosferiyle adeta bir cennet köşesi sunuyor. Portakal, limon, manolya ve palmiye ağaçlarıyla çevrili yemyeşil bir bahçenin kucağında bulunan L’SARANDA, tüm duyularınızı beslerken yemek deneyiminizi daha da özel kılıyor. L’Saranda’nın dekorasyonunda hakim olan açık tonlar, Akdeniz’in sıcaklığını ve huzurunu yansıtırken müzik seçkisi ise bu atmosferi tamamlıyor.

Ege ve Akdeniz’in zengin mutfağından ilham alan L’Saranda, mevsimsel ve bölgesel ürünleri özenle kullanarak misafirlerine lezzet şöleni sunuyor. Deniz ürünleriyle öne çıkan menüsü, özellikle yerli şaraplarla zenginleştirilirken Local İmza kokteylleri ve Bar hizmeti de unutulmaz bir deneyim sunuyor.

L’Saranda, misafirlerimizi Akdeniz ve Ege mutfağının hâkim olduğu bir lezzet yolculuğuna çıkarırken özellikle meze ve deniz ürünleriyle öne çıkan zengin menüsüyle dikkat çekiyor. Taze organik malzemeler ve asırlık zeytin ağaçlarından üretilen sızma zeytinyağıyla hazırlanan özel yemekler, damakları şımartıyor ve gastronomi yolculuğunuza unutulmaz anlar katıyor. Taş fırında pizza deneyimleri ve Chef Table’da sunulan günün özel lezzetleri, misafirlerimize unutulmaz bir tat deneyimi yaşatırken fix menü ve dünya mutfağı seçenekleriyle de her zevke ve damak tadına hitap ediyor.

L’Saranda, haftanın her günü kahvaltıdan akşam yemeğine kadar misafirlerine hizmet veriyor. Gün batımı keyfi ise sadece bir detay; çünkü L’Saranda her anıyla unutulmaz bir deneyim vaad ediyor.

Ege’nin doğasından ilham alan, taze deniz ürünleri ve yöresel lezzetlerle dolu menümüzü deneyimlemeniz için sizi L’Saranda’ya bekliyoruz.

Menüden Seçmeler

  • Girit Mezesi
  • Paşa Mezesi
  • Deniz Börülcesi
  • Kesme Fava
  • Narlı Maydanoz Salatası
  • Ot Kavurma
  • Kabak Çiçeği Dolması
  • Lakerda
  • Fırın Enginar
  • Saganaki Peyniri
  • Naturel Kalamar
  • Ahtapot Izgara
  • Balık Çorbası
  • Lagos Şiş
  • Trüflü Patates Kızartması
  • Dondurmalı İrmik
  • Bal Badem
  • Ayva Tatlısı
  • Sakız Tatlısı
  • Kabak Tatlısı

Benzersiz Anılarınızın Mekânı: The Local House Ayasaranda

The Local House Ayasaranda’da özel davetlerinizi, etkinliklerinizi ve organizasyonlarınızı sıra dışı bir ambiyans ve mimari tasarıma sahip havuz başı alanımızda gerçekleştirmeye hazır mısınız?

200 kişiye kadar misafir ağırlayabildiğimiz restoran ve havuz alanımızda, profesyonel mutfak ve kadromuz ile unutulmaz anılar biriktirmenizi sağlıyoruz.

L’Saranda Restoran

Açık Alan 100 Kuver

Pool Bar 30 Kuver

Serpme Kahvaltı 08:30 – 11:30

A La Carte 11:30 – 00:00

Pool Bar 08:30 – 00:00

Oda Servisi 08.30 – 00:00

*Rezervasyon gereklidir.

The Local House Alaçatı: Alaçatı'nın Özünü Tadın

The Local House Alaçatı’da her etkinliğin benzersiz olduğunu biliyoruz. ister düğün ister nişan ister doğum günü kutlaması veya başka bir özel etkinlik planlıyor olun, çok yönlü etkinlik alanlarımız ile ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde özelleştirilebilirken size benzersiz ve unutulmaz bir deneyim yaşatır. The Local House kapalı ve açık alan restoranlarıyla hizmetiniz de…

Yenilenen konsepti ile havuz başında yer alan Local Brasserie restoranımız da özel akşam yemekleri veya kokteyl resepsiyonları için büyüleyici bir ortam sunarken daha büyük etkinlikler için muhteşem manzarası ve ferahlatıcı ambiyansıyla diyagonal tasarımlı havuz alanımız açık hava etkinlik alanı sunmaktadır.Taze köy ürünlerinden oluşan zengin brunchlara; canlı performanslar için özel olarak tasarlanan sahnesi , en iyi şarapları, özel kokteylleri, lezzetli mezeleri, zengin başlangıçları ile özel davetlere ev sahipliği yapabilmektedir..

New York Burger

İmza burgerimizin büyüsünü deneyimleyin! Burger ekmeğinin en kremsi halini, ince ince doğranmış ve Alaçatı’nın dağ kekiği ve konfit sarımsağının tazeliğiyle demlenmiş 28 gün dinlendirilmiş dry aged bonfile ile harmanladığımız eşsiz tarifimizle başlıyoruz.

Bu burgere özel soslarımızı da eklediğinizde lezzet dolu bir ziyafet sizi bekliyor!

Mükemmelliğin Tadını Çıkarmak

Yaban Semizi Salatası

Yabani semizotu, ekşi kuzu kulağı ve Urla sakız enginarı gibi yerel malzemelerden oluşan ve hepsi alevde pişirilen eşsiz salatamızın tadını çıkarın.

Dağ çileği ve taze bezelye ile zenginleştirilen bu salata, tazeliğin bir kutlamasıdır. Salatamızı farklı kılan, doğal, yerel pazar malzemeleri kullanmaya olan bağlılığımızdır. Hatay Sürk peyniri ve Bergama tulumu ile zengin dut pekmezi salatamızın lezzetini artırıyor.

Bu sadece bir salata değil; lezzet dolu bir deneyim.

The Local Anne Köfte

Bu yemeği hazırlarken annelerimizin lezzetli ev yapımı köftelerine dair çocukluk anılarımızdan ilham aldık. Yağsız dana kıymamızı galeta unu, maydanoz ve eşsiz bir baharat karışımıyla birleştirdik.

Ekstra lezzet için tatlı beyaz soğanı sumak, kimyon tohumu ve soğuk sıkım zeytinyağı ile harmanladık. Izgarada sebzelerle birlikte pişirilen bu yemeği ev yapımı patateslerimiz ve muhammara sosumuz tamamlıyor.

The Local Anne Köfte

Bu yemeği hazırlarken annelerimizin lezzetli ev yapımı köftelerine dair çocukluk anılarımızdan ilham aldık. Yağsız dana kıymamızı galeta unu, maydanoz ve eşsiz bir baharat karışımıyla birleştirdik.

Ekstra lezzet için tatlı beyaz soğanı sumak, kimyon tohumu ve soğuk sıkım zeytinyağı ile harmanladık. Izgarada sebzelerle birlikte pişirilen bu yemeği ev yapımı patateslerimiz ve muhammara sosumuz tamamlıyor.

The Local İskender

Klasik İskender yemeğini alışılmışın ötesine taşıyoruz. İşe 28 gün boyunca özenle dinlendirdiğimiz etleri ince ince dilimleyerek başlıyoruz.

Köy domateslerini fırında közlerken, özel İskender sosumuza tuzlu tereyağı ve taze Ege baharatlarının zengin lezzetlerini ekliyoruz. Son olarak tüm bunları tereyağlı pide ekmeği üzerinde sunuyoruz ve Denizli’den Yanık yoğurdunun hoş bir dokunuşunu ekliyoruz. Böylece ortaya sıradan olmayan, ağız sulandıran bir yemek çıkıyor.

The Local İskender

Klasik İskender yemeğini alışılmışın ötesine taşıyoruz. İşe 28 gün boyunca özenle dinlendirdiğimiz etleri ince ince dilimleyerek başlıyoruz.

Köy domateslerini fırında közlerken, özel İskender sosumuza tuzlu tereyağı ve taze Ege baharatlarının zengin lezzetlerini ekliyoruz. Son olarak tüm bunları tereyağlı pide ekmeği üzerinde sunuyoruz ve Denizli’den Yanık yoğurdunun hoş bir dokunuşunu ekliyoruz. Böylece ortaya sıradan olmayan, ağız sulandıran bir yemek çıkıyor.

Whatsapp
1
The Local House'a Hoşgeldiniz!
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?